Inför dejten, festen eller något annat speciellt tillfälle kan det vara trevligt att klä upp sig, även under intill. Det kan man göra med sexiga underkläder och med dom kommer också ett helt annat självförtroende.

Utbudet av sådana är relativt stort och det finns något för dom flesta smaker, oavsett om man föredrar något utmanande eller mer elegant. Däremot finns flera saker som är bra att tänka på, till exempel när det kommer till storlek.

Sexiga underkläder – Hitta rätt storlek

Att köpa underkläder är en enkel match för vissa och betydligt mer svårt för andra. I första hand handlar det om att hitta rätt storlek för att plagget ska sitta både snyggt och skönt. För personer med stor byst kan det till exempel vara svårt att hitta en storlek som passar, och man kan behöva leta i butiker som specialiserat sig på underkläder. 

Dom två saker man mäter när man ska köpa BH är:

  • Omfång runt kroppen, strax under skulderbladen
  • Kupstorlek

Sexiga underkläder finns dock i dom flesta storlekar, men man kan som sagt behöva vända sig till en underklädesbutik.

Välj något du känner dig bekväm i

Oavsett sexiga underkläder eller bara vanliga så är det viktigt att hitta sådant man känner sig bekväm i. Har man valt något som man inte känner sig bekväm i kommer man troligen inte att känna sig varken sexig eller snygg, utan snarare gå runt med en dålig känsla istället. Det finns många olika modeller och varianter av sexiga underkläder och det är minst lika viktigt att hitta något bekvämt som att välja rätt storlek. Känns det inte bra – häng tillbaka och prova något annat.

Vad är sexiga underkläder för dig?

Man brukar säga att smaken är som baken och så är det när det gäller underkläder också. I en del butiker, främst på nätet, finns en egen kategori som kort och gott kallas för ”sexiga underkläder” men kanske tycker du att det som finns där är alldeles för utmanande.

Det gäller som sagt att välja något som man själv känner sig bekväm i, så fundera på vad du tycker är sexigt när det kommer till just underkläder, och välj sedan utefter det. Det kan räcka med en liten spetskant eller lite strass och behöver egentligen inte vara utmanande alls för att det ska vara sexigt och snyggt!

Leave a Reply