Privatleasing är för dig som inte orkar hålla på med service, fordonsskatt och annat som är jobbigt med att äga en bil. Här får du en ny fräsch bil för en fast månadskostnad där service ingår. Peugeot privatleasing i Eskilstuna är för dig som vill ha mycket bil för pengarna, här finns en modell som passar alla.

Många fördelar med privatleasing

I Eskilstuna finns Peugeot privatleasing. Privatleasing har många fördelar. Framförallt kan du ju få en helt sprillans ny bil utan att behöva ha pengar på fickan till kontantinsatsen. En annan väldigt bra fördel med Peugeot privatleasing är att service ingår i själva månadskostnaden. Det betyder att du slipper bry dig om att hålla koll på massor av saker som du skulle ha behövt om du ägde bilen själv. Det ingår även en hel del mil i ditt leasingavtal. Omkring 1500-3000 mil per år och om du skulle behöva mer mil så kan du öka miltalet när du tecknar ett avtal för Peugeot privatleasing i Eskilstuna. Eftersom du betalar en gång per månad så vet du vad du kommer att ha för avgifter. Din leasingavgift bygger på vilken typ av bil du har, hur långt du planerar att köra, samt hur länge ditt avtal löper. Om du väljer Peugeot privatleasing i Eskilstuna så kan du välja att teckna en mycket förmånlig försäkring för Peugeot, det oavsett om du är 18 eller 65 år gammal eller vilken ort det handlar om.

Några prisförslag för Peugeot privatleasing i Eskilstuna

Den mest prisvärda modellen av Peugeot privatleasing ligger på knappa tvåtusen i månaden. Då får du en fräsch Peugeot 208 Active PureTech 82 som du kan susa fram på vägarna med. Självklart ingår service i priset. Därefter finns en mängd modeller att välja mellan upp till det dyraste alternativet som är en Peugeot 508 Active PureTech 180 Aut. Du får otroligt mycket bil för de dryga fyratusen kronor som den bilen kostar dig på privatleasing. Peugeots SUV:ar finns från dryga tvåtusen till dryga tretusen – alla bra val, särskilt för familjen som vill ha plats för många personer eller mycket packning.

Leave a Reply