Vill du ge present till dina anställda? Det finns många typiska val för att ge bort som presenter från företag, vi ger dig en överblick över de mest populära valen.

Gåvorkort

Vad innebär gåvokort? Gåvokort är som ett presentkort där dina anställda själva väljer vilken gåva de vill ha. Oftast finns det ett stort urval av produkter att välja mellan. Du hittar allt från sportutrustning, märkeskläder, heminredning, tidningsprenumerationer och delikatesser. Den finns även gåvokort som är mer inriktade på hemmet. Dessa gåvokort innehåller läckra delikatesser, snygga hemtextilier, funktionella köksprodukter i snygg design och vackra produkter för hemmet. En annan variant på gåvokort är inriktade på media och där kan dina anställda välja mellan filmer, pocketböcker, tidningar och E-böcker.

Designprodukter

En del företag väljer att satsa på att köpa samma gåva till alla sina anställda och väljer då oftast köpa en designprodukt som man tror kommer att passa de flesta. Det kan vara en oljelampa från Stelton, ett set med bestick från Leif Mannerström eller kanske en elegant väska.

Varor med egna loggan

En del företag väljer att förena nytta med nöje och ger en gåva med den egna loggan på. En strandhandduk, glas, paraply, kläder osv. Dina anställda har fått en present och förhoppningsvis syns ditt företags namn mer.

Roliga och nytänkande idéer runt företagspresenter

Det finns även företag som säljer mer roligare företagspresenter. Vad sägs om Don’t Break The Bottle Vinpussel? En vinflaska inlåst i pusslet Don’t Break The Bottle! För att få ut flaskan måste mottagaren styra upp trasslet av träbitar och snöre – garanterat både klurigt och roligt! Eller kanske en konservväxt? Dessa blommor levereras i en vacker aluminiumburk som man vid valfritt tillfälle kan knäppa upp, hälla en skvätt vatten i och låta naturens underverk börja.

Dålig stämning på kontoret? Kanske dags att köpa en knogjärnsmugg till alla anställda?

Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Sommarpresenter

Många företag väljer att ge en sommarpresent till sina anställda. En populär produkt här är såklart badlakan men det finns mycket annat du kan ge. Vad sägs om en BBQ-låda med allt som behövs inför sommarens grillningar? En kylväska för lata dagar på stranden? Eller kanske en liten resväska, som har godkänd storlek för handbagage, för sommarens weekendresor.

Julklappar

För julklappor finns också ett stort urval att välja på. Allt från designprodukter till en stor hink med skumtomtar eller varför inte en stor säck med godis?

Leave a Reply